top of page

Att köpa valp från kennel Lucky Line's

Att bli hundägare är helt fantastiskt. Du får en ny vän och följeslagare för livet. Hunden är verkligen människans bästa vän. Men den är också helt i dina händer och kräver tid, uppmärksamhet och omsorg för många år framöver.
 
Att skaffa hund får aldrig vara ogenomtänkt.

NOGGRANNHET

Vi är noga med till vem och vart våra valpar hamnar då vi vill det allra bästa för dem och önskar dem ett livslångt hem med sin nya familj!

 

Vi förväntar oss uppföljning och god kontakt med de som köper valp från oss. Vi är otroligt mån om dig som blir en del av vårt team, kennel Lucky Line’s. Vi vill att du och din fyrbenta lilla vän ska få ett sånt bra liv tillsammans som det bara är möjligt.

Vi har inget kösystem utan väljer den köpare som verkar passa bäst till valpen! Alla hundar säljs till sällskap först och främst- blir de fina utställningshundar och bra nog för att gå i avel är det en bonus!

 

Vi finns alltid här vid frågor, support, vägledning eller som stöd, dag som natt. Är det något som vi inte vet eller kan svara på så för vi frågan vidare för din och din valp skull.

66040764_1266849430140134_64486998980773

Winna, Atlas och Alvin från V - kullen sover sött efter att ha lekt utomhus hela dagen.

HÄR FINNS VI

karta_hela-sverige_2023_nya-omraden_-290822.png

GÄLLIVARE

Vi har Sveriges nordligaste uppfödning av Russkiy Toy. 
Blir man betrodd med valp från oss så är det några mil att ta sig om man bor söderut i vårt avlånga land! 

Men en klok kvinna sa en gång att inget avstånd är för långt när hjärtat verkligen kallar. Och det är inte alltid man hittar sin föralltida, fyrbenta hjärtevän precis runt hörnet.

Har man inte möjlighet att själv hämta valpen så brukar det lösa sig på andra sätt.

PÅLÄST

Du ska vara påläst om rasen och vara väl införstådd med betydelsen att vara hundägare. Du ska kunna tillgodose hundens behov med tex kärlek, rastning, socialisering, träning och ha den ekonomiska förutsättningen för att äga hund. Exempelvis - plötsligt så är olyckan framme och då är försäkringar väldigt viktigt att ha!

Vi ser gärna att du, liksom vi, är mån om hundens hälsa och kan tänka dig att göra patellaundersökning när åldern är inne. Även ögonlysning. Det är skönt för dig som ägare att veta svaret på dessa två frågor - alltså ögon och knän. Och ett otroligt bra verktyg för oss som uppfödare, därav vår största tacksamhet vid utförda hälsokontroller.

BRA ATT VETA

Alla valpar levereras enligt Svenska Kennelklubbens regler och är avmaskade, registrerade med stamtavla, vaccinerade, chippade och veterinärbesiktigade. Givetvis är de även försäkrade mot dolda fel i 3 år.

När du hämtar din valp så får du med ett startkit med mat, halsband, koppel, leksaker, filtar etc. Allt för att underlätta er första tid tillsammans.

En vädjan till alla våra valpköpare: låt inte din hund från oss ingå i planerad blandrasavel. Din Russkiy Toy har en lång & välplanerad avelsplan bakom sig och vi önskar bibehålla Russkiy Toy i renrasig, sund avel. För vår ras är så fantastisk precis som den är med dess rastypiska egenskaper.

Skulle det vara så att man pågrund av olika anledningar inte kan ha kvar sin hund som man har köpt från oss så vill vi gärna att ni kontaktar oss. Vi kan tex hjälpa till med ev omplacering eller förhoppningsvis en annan bra lösning!

072-213 11 53

070-346 35 84

KONTAKT

Är du intresserad av valp från oss? Då är du välkommen att kontakta oss per mail eller via DM/PM på Facebook!

Saker som du bör ha med i ditt mail till oss:

  • Information om dig och din ev familj.

  • Vart du bor.

  • Kontaktuppgifter.

  • Vad fick dig att intressera dig för just Russkiy Toy?

  • Vilket hårlag är du intresserad utav? Släthår/Långhår

  • Ev erfarenhet av hundar/rasen sedan tidigare.

  • Äger du hundar i nuläget? Om ja - vilken ras?

  • Vilket liv kan du erbjuda en ev valp från oss?

  • Dina ambitioner med din framtida hund, ev utställningsintresse eller annan sport.

Du kan även ringa oss. Kan vi inte ta ditt samtal precis i ögonblicket så prata in i röstbrevlådan eller sänd iväg ett sms så ringer vi upp dig så snart vi kan.

 

Dock så uppskattar vi mailkontakt i första hand!

Felicia Nilsson

Anna-Lena Nilsson

bottom of page